Targ expozitional Indagra 25-29 octombrie

September 7, 2017

Stimati Parteneri,

Suntem bucurosi sa va anuntam participarea noastra la evenimentele expozitionale organizate in anul 2017.

Datorita experientei acumulate in cei peste 20 de ani de activitate continua si in calitate de distribuitor autorizat al firmei germane PAUL LEIBINGER & Co KG,ne permitem sa oferim clientilor nostri o baza reala pentru cele mai eficiente solutii de inscriptionat in tehnologie INK JET,precum si asigurarea de suport tehnic necesar dar si a asistentei after-sale.

Filozofia companiei noastre este aceea de a se concentra pe înaltă calitate a serviciilor si a produselor oferite.

Experienta, calificarea si rezultatele proiectelor anterioare ne asigura suportul necesar pentru a gasi solutii optime de inscriptionare pentru datele variabile implicate in procesele de fabricatie.

Datorită versatilitatii lor ,a flexibilitatii și a eficienței , imprimantele cu jet de cerneală continuu distribuite de societatea noastra,reprezinta soluția perfectă pentru marcarea produselor.

Vizitati Standul BLAJ S.A (Pavilion Central ,nivel 00 ,stand B11) unde veti fi intampinati de catre specialistii nostri din departamentele tehnic si vanzari,care va vor asteapta pentru a va oferi mai multe informatii si demonstratii de lucru in cadrul evenimentelor prezentate mai sus.

Cu deosebita consideratie,

Echipa Blaj S.A

Departament Tehnic

 • Implementare solutii, probleme tehnice
 •  

  Adresa

   

  Departament Logistica

 • Pentru comenzi de consumabile, programare revizii si facturare
 •  

  Departament Marketing si Vanzari