Conceptul Leibinger Jet3UP

March 10, 2016

Asa cum deja cunoasteti, in calitate de reprezentant tehnic al companiei germane PAUL LEIBINGER & Co KG, am cautat sa va tin la curent cu toate noutatile domeniului inscriptionarii industriale si in special cu inovatiile ce vizeaza segmentul activitatii de productie.

Astfel, luand act de tendintele adoptate la nivel mondial de marii producatori raportat la necesitatea identificarii unei solutii economice de inscriptionare si capabile sa asigure continuitatea productiei, departamentul de cercetare si dezvoltare LEBINGER a adus in prim plan si materializat noul concept JET 3 ECO.

Leibinger Jet 3

    LEIBINGER JET 3 ECO ofera in premiera o alternativa viabila si economica la sistemele laser deja implementate, aducand in prim plan o tehnologie perfect adaptata conditiilor de lucru specifice producatorilor de medicamente – productivitate mare, umiditate si condens, temperaturi variabile, posibilitatea inlocuirii rapide in caz de avarie, contrast excelent, e.t.c.

Leibinger

  LEIBINGER JET 3

ofera in premiera un set de suporti de sustinere si fixare ce reduc la maxim 5 minute timpul de interventie si inlocuire in caz de avarie (functia de clonare a setarilor si textelor permite transferul via USB intre doua unitati JET 3 in situatii de urgenta).

    LEIBINGER JET 3 include primul sistem patentat din generatia GUTTER SEAL 3 SELF ADJUST, inovatie ce permite un numar nelimitat de porniri si opriri fara consum de solvent si fara reglaje mecanice (mecanismul culiseaza in afara electrozilor).

    LEIBINGER JET 3 incorporeaza in premiera tehnologia PULSATRONIC, realizare ce confera o excelenta rezistenta in medii cu umiditate si condens (gratie suprafetei mici desfasurate a electrozilor de deflexie).

    LEIBINGER JET 3 este proiectat si executat in linia unei hidraulici extrem de fiabile si simple, capabile sa functioneze cu un set minim de operatii de intretinere (alimentare septica, filtru pozitionat in exterior, durata de functionare fara intretinere 365 zile, posibilitate efectuare revizie la sediul utilizatorului.

    LEBINGER  JET 3 poate fi programat si controlat prin intermediului unei conexiuni LAN ETHERNET (remote acces) sau port SERIAL.

LEBINGER  JET 3 contine doua interfete (INPUT / OUTPUT )  programabile, oferind prin aceasta inalta conectivitate posibilitatea de a fi integrata in fluxul tehnologic (oprirea sau pornirea liniei de etichetare, benzilor transportoare, avertizare erori, e.t.c.)

    LEIBINGER  JET 3 permite centralizarea datelor culese pe aceasta interfata in decursul unei zile de lucru sau a unei perioade determinate, in scopul  listarii unui raport de productie pentru normarea timpului efectiv  (filler, etichetator, banda transportoare, baxare, e.t.c )

Toate aceste performante recomanda echipamentul LEBINGER JET3 pentru o utilizare industriala extrem de confortabila care sa sustina continuitatea si inalta productivitate impuse de mediul dumneavoastra de fabricatie.

Totodata pentru un control mai bun al calitatii marcajului industrial, firma noastra recomanda sistemul de camera JET VISIO

Departament Tehnic

 • Implementare solutii, probleme tehnice
 •  

  Adresa

   

  Departament Logistica

 • Pentru comenzi de consumabile, programare revizii si facturare
 •  

  Departament Contabilitate

 • Andreea Nastase
  031.4231.415
  contabilitate@blajsa.ro
 • COD TVA: RO6615714
  Nr.Reg.Com J40/24387/1994
  Cont RO20 BTRL 0440 1202 8410 06XX
  Banca Transilvania – Obor
  Capital Social Subscris si varsat : 102,500 lei

 •