Companie

Despre noi

Societatea BLAJ S.A. Bucuresti activeaza din anul 1994, in domeniul implementarii echipamentelor de marcaj industrial, oferind astfel clientilor nostri cele mai bune solutii de inscriptionare pentru datele variabile implicate in procesele de fabricatie, la cele mai inalte standarde impuse de calitatea germana.

In calitate de distribuitor autorizat al firmei germane PAUL LEIBINGER & Co KG, ne permitem sa oferim clientilor nostri o bază reală pentru cele mai eficiente soluţii de inscripţionare în tehnologie INK-JET atat pentru echipamentele distribuite exclusiv de catre societatea noastra cat si pentru echipamentele comercializate inca din 1994 de catre societatea noastra, ELECTRONISCHE BESCHRIFTUNGS SYSTEME: sisteme electronice de codare, marcare si identificare, precum si asigurarea intregului suport de consultanta tehnica necesar integrarii acestora in fluxul tehnologic si asistenta after-sale.

Stim cat de important este sa aveti alaturi de dumneavoastra parteneri seriosi si profesionisti pentru a face excelenta. Asadar, in domeniul marcajului industrial, cu ajutorul echipamentelor noastre cu jet de cerneala va garantam rapiditate si eficienta. De asemenea, va oferim

suport tehnic in maxim 24 de ore!

La noi veti gasi cea mai buna solutie pentru aplicatia dumneavoastra. Echipamente performante, cerneluri special adaptate si o viteza de scriere de pana la 6,6 m / sec, in functie de matricea selectata.

Puteti inscriptiona printre altele si coduri de bare, coduri 2D, data matrix, grafice, date variabile, totul cu un consum redus de cerneala si solvent si cheltuieli minime de intretinere. Mai exact, echipamentele industriale de marcaj se adresează şi sunt în totalitate compatibile cu orice tip de linie de productie / extrudare.

Numărul maşinilor instalate depăşeşte 1400 unităţi, iar experienţa noastră în ceea ce priveşte operaţiile ce trebuiesc efectuate vă asigură un montaj rapid şi fără modificări esenţiale. Practic, orice standard ISO sau HACCP necesită completarea etichetei cu toate datele de fabricaţie (prd., nr.lot., exp., conţinut etc.) implicate în garantarea unei trasabilităţi perfecte şi asigurării unei urmăriri exacte a produselor pe lanţul Producător – Distribuitor – Client.

 

 

 
 

Departament Tehnic

 • Implementare solutii, probleme tehnice
 •  

  Adresa

   

  Departament Logistica

 • Pentru comenzi de consumabile, programare revizii si facturare
 •  

  Departament Marketing si Vanzari